Building Information Modeling (BIM)

BIM

WELKE BUILDING INFORMATION MODELING (BIM) SERVICES HEEFT RVRS3D?

Architectuur

 

  • RVRS3D architectuur voor services omvatten het creëren van bouw informatie modellen vanuit schetsen, CAD-tekeningen, documentatie in Building Information Modeling, analyse, clash detectie en het creëren van inhoud en details. Wij werken met onze klanten tijdens het ontwerpproces, van schematisch design tot design ontwikkeling en bouwdocumentatie, en zijn wij verantwoordelijk voor de complete BIM-modellering. RVRS3D voldoet aan de projectvereisten van bouwbedrijven met standaard maatwerkoplossingen, ongeacht of het projecten betreft voor de detailhandel, industrie, woningen, onderwijs of de gezondheidszorg.

Constructie

 

  • RVRS3D heeft veel ervaring met constructie CAD tekeningen, detailing services en 3D BIM modellering. We hebben een groot ervaren team offsite zitten welke alle facetten van het proces kunnen uitvoeren zoals constructie techniek, civiele techniek en architectuur. RVRS3D is bekend met de laatste technologieën en ontwikkelingen. Ook de relevante internationale codes en praktijken die gebruikt worden houden wij nauwlettend bij. Wij kunnen het BIM model leveren in het door u gewenste formaat.

Mechanisch

 

  • RVRS3D biedt gespecialiseerde MEP en BIM diensten wij leveren nauwkeurige, realistische, duidelijke en gedetailleerde BIM modellen. Managing MEP-projecten hebben ons geholpen de internationale kwaliteitsnormen snel te begrijpen en toe te passen op wereldwijd niveau. We zorgen voor een clash-vrij model volgens ontwerp. Onze MEP & BIM modellen volgen gespecificeerde normen zodat we geometrie, workflows en planning kunnen waarborgen.

Electro

 

  • We hebben een gekwalificeerd en ervaren team van elektrotechnici. We maken een model van alle leidingen, tray-lay-outs, verlichtingsarmaturen en brandalarmlocaties van de ontwerpdocumenten en tekeningen.

Infrastructuur

 

  • Onze infra BIM helpt bij het samenvoegen van de verschillende installatie schema’s. Hiermee kunt u het installatie schema van de piping in het 3D-model visualiseren. Het helpt ook om botsingen en interferenties te bepalen.

PROJECT VOOR BIM?

OFFERTE AANVRAGEN