OVER RVRS3D

RVRS3D heeft al jaren ervaring met 3D Scannen en Reverse Engineering. Van hele kleine onderdelen tot volledige machine kamers of gebouwen. Voor al deze werkzaamheden kunnen wij u van dienst zijn met al uw projecten.

Wij werken met een diverse 3D Scan bedrijven over de hele wereld zodat wij altijd de best passende 3D scan service bij u in de buurt kunnen aansturen om u van dienst te zijn.

Voor het Engineeren en Reverse Engineeren hebben wij bij RVRS3D een professioneel kantoor in India. Hier zit een groot gespecialiseerd team van Engineers met jaren ervaringen in Maritiem, Infra en Industrie.
Ze zijn volledig op de hoogte van de verschillende normen en ISO‘s.

Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteit engineering aanbieden voor een erg aantrekkelijke prijs. Tevens kunnen wij snel schakelen en zijn we erg flexibel.
Vanuit ons kantoor in Nederland behandelen wij het totale project vanaf aanvraag tot aan de levering en de service daarna.

Wij garanderen altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs en de snelste levering.

Mocht u vragen hebben of een vrijblijvende offerte willen ontvangen stuur ons een email naar info@rvrs3d.com met foto’s, doel van scannen en engineering en wij antwoorden u zo spoedig mogelijk. U kunt ons uiteraard ook altijd bellen op +31(0)615433345.

Onze kernwaarden

Missie

 

De one-stop-shop worden voor al uw 2D, 3D en scan projecten. Projecten vanaf het scannen tot aan de engineering begeleiden wij, zodat u altijd zeker bent van een kwalitatief product.

Kwaliteit & Nauwkeurigheid

 

Deze kernwaarden staan bij ons bovenaan de lijst, wij zorgen altijd voor een volledig, kwalitatief en nauwkeurig eindproduct. Met dit product kunt u zorgeloos verder ontwerpen in uw eigen en vertrouwde CAD programma.

Prijs

 

Uiteraard doen wij dit tegen een scherp en concurrerend tarief zodat u maximaal kunt profiteren van onze geleverde diensten.